Ingrid Linn

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid Linn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ingrid Linn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Dat juf Rouweler ging trouwen in het grijs.

  Dat juf Rouweler ging trouwen in het grijs...

  MHNO 'Molenbeke', 1979

  KT1, KT2 en Couture.

  KT1, KT2 en Couture. Tegenwoordig Mode & Kleding. Dat was een leuke tijd. Mevr. Rouweler ging toen trouwen. Ik moest nog een gedicht voorlezen in de kerk. Why me?? Elly de Groot, Mary, Ina Wieg(g)ers, Yvon Polman, En-Ella Bouwman (waar ben je trouwens??), dat meisje van die radio/tv-zaak (Monique??), Ans, Sylivia ... weet het allemaal niet meer. Oja, en dhr. Brugging. Ik kon zo lekker zijn initialen nadoen. Dus veranderde ik nog wel eens wat beneden op het aanhangbord. En die man van Nederlands/Engels uit Doetinchem. Ook altijd lachen met hem. En vergeet vooral de tekenleraar niet.

  MHNO 'Molenbeke', 1979

  Heb alleen maar in klas 6 gezeten bij de heer IJzendoorn.

  Heb alleen maar in klas 6 gezeten bij de heer IJzendoorn. Toffe leraar. Ik kwam altijd op mijn oranje vouwfietsje naar school. Herinner mij nog de gezellige klas, klasseavond (heb toen nog de waterkoker aanlaten staan en de heer IJzendoorn is hem 's nachts nog gaan uitzetten.) Het overlijden van Hans... en de afscheidsavond met het buikdansen van de hele klas. Heb de fotoos nog.

  De Hunnehoek, 1973

  ?