Ingrid Linden

Kent 23 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid Linden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Ingrid Linden heeft 1 klassenfoto's en kent 23 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Ik heb maar 1 jaartje op deze ...

  Ik heb maar 1 jaartje op deze school gezeten.

  2007, Ingrid Linden

  De kookles was altijd erg leu...

  De kookles was altijd erg leuk.vooral als je wat voor de directrice moest maken. Dan moest je het eten brengen naar haar kantoortje en wachten tot ze ging proeven (natuurlijk met extra veel zout erin of zo).En dan kon ze weer kwaad worden en dan moest je voor straf de andere ochtend een uur eerder op school komen en in haar kantoor gaan zitten terwijl zij tegen over je zat te werken. Vreselijk mens was dat met haar blaffende poedel. Je kon bijna nooit ongemerkt weggaan,want dat beest verraadde de boel weer.Meester van der Horst gaf engelse les,dat was een aardige man.En dan had je de juf van muziekles,haar naam ben ik kwijt.Maar op een gegeven moment kwam ze op school met een zonnebril, wat bleek:ze had haar ogen laten liften of wallen weg laten halen. Dat was gieren natuurlijk.Maar de liefste was toch wel mevrouw Alt van nederlands. Ze had altijd een lange vlecht opgerold als knot. Echt jong was ze al niet meer,ik ben benieuwd of ze nog leeft.

  2006, Ingrid Linden

  Deze school was erg gezellig. ...

  Deze school was erg gezellig. Het was meer lang leve de lol dan dat je serieus bezig was. Vooral onze mentor Fred Droog was super leuk. Mijn beste vriendin was toen Petra Wolters.We hebben wat gekeet samen.De cursus fotografie was ook leuk.Gingen we op locatie foto's maken en ontwikkelen.

  2005, Ingrid Linden
  ?