Ingrid leegsma

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid leegsma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ingrid leegsma heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hele leuke tijd gehad.

  Hele leuke tijd gehad. Eerst op de HBS, daarna op de MMS. Het vriendengroepje van de eerste drie jaren HBS is lange tijd intact gebleven. Gekke leraren met hele bizarre gewoontes. Leuk voor anecdotes op verjaardagen. Hoogtepunt was toch wel de schoolreis naar Parijs in 1971.

  Maerlant College, 1967

  Ik heb t/m klas 4 op deze school gezeten.

  Ik heb t/m klas 4 op deze school gezeten. Er staat een klassenfoto op de site. Ik heb les gehad van juf. vd Schee, juf. Kruijer (?), juf Storm, meester Moerenhout. Mijn beste vriendin was Anja Bos. We hadden regelmatig de slappe lach.

  Prinses Wilhelminaschool, 1961

  Ik heb in de zesde klas gezeten op deze school.

  Ik heb in de zesde klas gezeten op deze school. Er was toen net een nieuw gebouw neergezet in de wijk Rugge. De meester van toen was meester van Dale, tevens hoofd van de school. Ik zat in de klas met Els Dekker, Ineke Boers, Liny vd Lugt, Rik Langelaan, Siebout Engwirda, Hans Pieterse, Ben van Linden vd Heuvel, Elly Smit en nog veel meer uiteraard.

  OLS Hans Onversaecht, 1961

  ?