Ingrid Kersten

Kent 0 personen

Married , 2 kinderen
Woont in Nieuwegein

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid Kersten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ingrid Kersten heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kwam in de vierde klas op deze school.

  Ik kwam in de vierde klas op deze school. Was altijd de kleinste van de klas. In de vijfde en de zesde klas hadden we meneer de Breij. Ik mocht/moest hem vaak helpen met nakijken enzo. Ik kan me nog herinneren dat hij zijn arm/pols gebroken had op het schoolplein. Mijn vader overleed in die jaren en ik kreeg toen van de klas een pen ofzo. Ik herinner me o.a. Ellis, Louise, Rudy en Benny. De dansuurtjes op school met schuivelen, het afscheidsdiner etc.

  Marius Bauer school, 1969

  Ik heb alleen de eerste drie jaar op de koningin julianaschool gezeten.

  Ik heb alleen de eerste drie jaar op de koningin julianaschool gezeten. Kan me weinig herinneren van klasgenootjes. Ik woonde in de karel klinkenbergstraat recht tegenover de school.

  Koningin Julianaschool, 1966

  Pascal was voor mij de schoolkrantredactie vanaf de tweede klas, het leerlingenbestuur tot en met de vijfde.

  Pascal was voor mij de schoolkrantredactie vanaf de tweede klas, het leerlingenbestuur tot en met de vijfde. Souffleuse tijdens Bergerac voorstelling. Natuurlijk de stijlavonden, soosavonden etc. Het noodgebouw aan de Jan Tooropstraat dat in vlammen opging. Leerkrachten als Schrier( gr/la), Vos(duits), Koster (nl), Oranje (na) en natuurlijk meneer Nijmeijer. Erg veel plezier gehad en kom nog trouw op de reunies.

  Christelijke scholengemeens..., 1971

  ?