Ingrid Joosten

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid Joosten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ingrid Joosten heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn eerste schooldag bij juf Jeanette, ik liet wel 3 keer de maand met koekjes vallen.

  Mijn eerste schooldag bij juf Jeanette, ik liet wel 3 keer de maand met koekjes vallen. Kwam juf Jeanette later nog tegen tijdens 1 van mijn stages. Midden in het jaar van groep 6 naar groep 7. Ik heb vorig jaar verbaasd gekeken naar de musical van de leerkrachten, Hans Beljon die een hoofdrol kan spelen en kan zingen, dat ik dat nog mocht meemaken. Met juf Ineke heb ik nog steeds contact. Ik heb op haar kinderen gepast en ze danst samen met mijn moeder. Ja een leuke tijd gehad.

  't Baeken, 1986

  Een fantastiscche tijd gehad, leuke duitse lessen met van der Wal.

  Een fantastiscche tijd gehad, leuke duitse lessen met van der Wal. Cameron was niet zo geslaagd. En met onze Leodriehoek tijdens wiskunde van alles opmeten. Mijn eerste mentor was Inge Boersma. We hadden een fantastische brugklas (1D). Heel leuk was de uitwisseling naar Libourne. En onze werkweek in Parijs met Kesnich en van Os. In de derde veel lol gehad met Muis. Zag een hoop bekende tussen de lijst staan. Inge je bent later dan mij geslaagd hoor, maar dat geeft verder niet. Karin, misschien dat de reunie nu wel gaat lukken?

  Jan Van Scorel College, 1991

  ?