Ingrid Jeuring Bruin

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid Jeuring Bruin en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ingrid Jeuring Bruin heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Enige herinneringen: land van 8 (waardeloze actie), CMV en het werkstuk, onder toezicht proeflessen geven, lesvoorbereiding.

  Enige herinneringen: land van 8 (waardeloze actie), CMV en het werkstuk, onder toezicht proeflessen geven, lesvoorbereiding. Mijn geheugen is slecht, herinneringen zeer selectief en hebben weinig met school dan wel met wat er om heen gebeurde te maken. Enige personen: Alka Pras, Ria Bakker, Piet Witting, IJzenhoorn(?)en vele anderen die ik wel herken maar waarvan ik de naam niet meer weet..

  pedagogische academie met h..., 1977

  Na de brugklas atheneum geprobeerd maar na vele lessen wiskunde van o.

  Na de brugklas atheneum geprobeerd maar na vele lessen wiskunde van o.a. de heer Kingma toch maar het feestpakket HAVO gekozen. Veel lol gehad vooral met klasgenoten en ook buiten school bijvoorbeeld in Tin Pan Alley (koffiebar).

  Gemeentelijke Scholengemeen..., 1972

  leren lezen bij juf Eefting? In middengroep meester Schultinga en het laatste jaar van meester Jeuring.

  leren lezen bij juf Eefting? In middengroep meester Schultinga en het laatste jaar van meester Jeuring. Hoofdrekenen in de zesde klas in de laatste 10 minuten van de ochtend: om de beurt een som was leuk om te doen. Opstellen in rijen voordat je naar binnen ging; dat was gedisciplineerd zeg!

  2 Emmen Mr Vegter, 1966

  ?