Ingrid Hulsen

Kent 0 personen

NA , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid Hulsen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ingrid Hulsen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eerste 2 jaar doorgebracht op de Kuiperstraat.

  Eerste 2 jaar doorgebracht op de Kuiperstraat. Na 15 uur flesjes Dommelsch voor ƒ1,20. Daarna door naar de Tapmarin om de rest van de studiefinanciering over de toog te gooien. Erg gezellig gehad, maar de lessen vond ik niet bijster interessant. Achteraf had ik beter personeel&arbeid kunnen doen, maar ben dat werkveld zonder die studierichting uiteindelijk toch ingerold.

  Hogeschool van Amsterdam af..., 1990

  Meneer Fritsche die op geheel eigen wijze laat weten dat je geen brood mag eten in de klas: "Zeg jongedame, stop jij eens heel gauw die oudhollandsche speklap terug in je etui!" Eigenlijk alleen de laatste 2 jaar veel plezier gehad, vooral met Christel en

  Meneer Fritsche die op geheel eigen wijze laat weten dat je geen brood mag eten in de klas: "Zeg jongedame, stop jij eens heel gauw die oudhollandsche speklap terug in je etui!" Eigenlijk alleen de laatste 2 jaar veel plezier gehad, vooral met Christel en Berthilde, pauzes op 'het bankje', toepen en klaverjassen in de tussenuren. Veel voorpret om de gedichten die ik samen met Christel voor onze vrienden schreef in de Valentijnslikdoorn, en o, o, wat trapten ze erin!

  Revius Lyceum, 1983

  Onze hoofdmeester noemde zijn leerlingen af en toe 'druif' en 'lord wanhoop'.

  Onze hoofdmeester noemde zijn leerlingen af en toe 'druif' en 'lord wanhoop'. In de klas met Tanja, Solveigh, Mironne, Ilona, Sanne, Femke, Hilde, Bas, Arnoud, Michel, Arend, Joep, Quinten, Martin, JanWillem, Erik, Hans, WillemJaap, Folef en ik vergeet er misschien nog een paar. Ik zie tot mijn schrik dat Michel ALLE klassefoto's op deze site heeft gezet??? Wel leuk om die weer terug te zien.

  Tuindorpschool, 1976