Ingrid Huijnen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid Huijnen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ingrid Huijnen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een superleuke school.

  Een superleuke school. Heel veel geleerd ook. Aan het gebouw in de Klompstraat denk ik nog met plezier terug. Heel oud maar het had wat. De tekenlessen en handvaardigheidslessen op zolder van Peter en Sjef waren altijd erg gezellig. Muziek van Isi Vandewal was ook altijd leuk. Isi tref ik nog wel eens net als Alfred Lagarde. Toon en Lien van Adrichem zal ik ook zo snel niet vergeten, jammer dat Toon overleden is. Joyce van Zandvoort, Jo Verheggen en Moorman van gym zijn me ook nog steeds bijgebleven. De lessen dramatische expressie waren ook altijd lachen, ik weet alleen de naam van de leerkracht niet meer (Babs?) maar ik kan me haar wel nog zo voor de geest halen. In het 4e jaar op de Pedac kan ik me nog goed aan Martin Eurlings en Tjeu Beaujean (biologie) herinneren. Vooral de tragische dood en de begrafenis van Tjeu Beaujean hadden behoorlijke impact op mij. Biologie was een van mijn favoriete vakken en het was daarna nooit meer hetzelfde. Aan de uitstapjes naar de dierentuin in Keulen, de watervallen van Coo, Maastricht, en de "vakantie" in Gemmenich (we zijn toen met een aantal op de fiets er naar toe gereden) denk ik nog steeds met veel plezier terug. Een aantal klasgenoten zie ik nog wel eens maar er zijn er ook een aantal die ik na het afstuderen nooit meer heb gezien. Ik zou graag eens willen weten hoe het met hen gaat en wat ze nu doen. In mijn klas zaten Sjaak Aufdenkamp, Jacqueline Dreessen, Margot Koster, Marion Habets, Annie Fokkens, Lilian van Haaren, Marlou van Eys, Marlou Verkoulen, Karin Klinkeberg, Trix van Haarlem, Elaine van Dieren, Silvie (Franssen?), Marinka (?), Irene (?), Silvia (? uit midden Limburg), en Adrienne de Klerk (volgens mij kwam ze uit Amerika, ze woonde op een kamer bij het Tempsplein), en nog een aantal waar ik de naam niet meer van weet. Laat eens wat van je horen! Na mijn afstuderen heb ik een aantal jaren alleen maar vervangen, een vaste baan lukte niet. Ik ben toen op de Makro gaan werken als medewerkster klantenservice, daar werk ik nog steeds en dit jaar is dat al 20 jaar. 6 jaar geleden werd mijn droom van het onderwijs toch nog gedeeltelijk waar. Ik werk op de basisschool waar mijn kinderen gezeten hebben als vakleerkracht handvaardigheid. Wat een heerlijk vak! Foto's uit mijn KLOS periode heb ik helaas maar weinig, de meeste foto's die ik heb zijn helemaal oranje geworden (slechte kwaliteit van het fotorolletje). Als iemand nog foto's heeft mail ze svp!

  Kleuterleidstersopleiding KLOS, 1980

  Mijn herinneringen aan de Mavo zijn een beetje vaag.

  Mijn herinneringen aan de Mavo zijn een beetje vaag. Wat ik me nog heel goed kan herinneren is het broodje pennywafel aan de overkant bij Krysteck. Tekenen bij Zwakhoven, boekhouden bij juf. Kusters, muziek van Piepers, juf. Ruers (alleen het vak is me even ontschoten), Rouschop voor wiskunde, Juf. Dumoulin (wiskunde?), Bosten (nederlands?), Zalm (?), Heinen, de directeur en natuurlijk Frings met het rennen naar de dikke eik (of was het een plataan?), de lessen duits, ik zie die man nog zo voor me, alleen weet ik zijn naam niet meer, volgens mij was hij de adjunct- directeur. De boeken die je moest lezen, ik was dol op de boeken van "Der Schwarze Panther" en als je 's morgens les van hem had dan werd er in het duits gebeden. De "staking" voor ijsvrij (lukte dus niet).

  Sint Clara mavo, 1976

  De eerste jaren dat ik op de Agnesschool zat was het nog een meisjesschool.

  De eerste jaren dat ik op de Agnesschool zat was het nog een meisjesschool. Later kwamen er ook jongens bij. Volgens mij hadden we in de 5e en 6e klas jongens en meisjes uit Suriname in de klas die in het klooster woonden (Huize Maria) dat al lang is afgebroken. Er zijn diverse leerkrachten die ik me nog goed kan herrinneren zoals juf. Wolvers (hoofd van de school)ze moet inmiddels al rond de 80 jaar zijn en zover ik weet is ze nog in goede gezondheid. Mijnheer Ramaeckers en juf. Nijsten, beide zijn helaas overleden. Juf. Schoutrop waar velen van ons minder leuke herrineringen aan hebben. Mijnheer Smeets van de 6e klas (zover ik weet woont deze in Stein).Juf. Ritterbex en juf. Mantelaers. Mijnheer Suppers die onlangs met pre pensioen is gegaan en waar ik niet alleen een leerling van was maar ook een collega. Hetzelfde geldt ook voor juf. Buskens en juf. Welters ook twee collega's. Wat me ook is bijgebleven is het knutselen en tv kijken op de zolder. De aula waar de jassen hingen en waar we onze sloffen aan moesten doen. Als het regende bleef je in de pauze ook in de aula en daar werden we dan o.a. beziggehouden met het zingen van liedjes. Ik vergeet dan ook nooit meer het "optreden" van juf. Cecile Buskens met het liedje van "Aramsamsam". De bezoeken van pastoor en de kapelaan die het godsdienstgedeelte verzorgden. De bezoeken van die vreselijke schooltandarts met zijn bus. Ik hoefde daar gelukkig niet naar toe maar toch was je dan heel erg zenuwachtig. Een aantal van mijn oude klasgenoten zie ik nog wel eens o.a. Margot Koster, Mark Souren, Anita Brouns. Ook herrinner is me Jolanda Gerbeks, Lucienne Ritzen, Marie-Louise Ruiters, Francien en Yvonne Habets, Susanne Crijns, Gerrie en Frits Geurts, Mirriam Offermans, Meitie Lenssen, Esther Mom, Marilla Collaris, Annemie van Eert en nog een aantal die ik nu even niet weet maar waar ik zeker nog de naam van zou weten, ik heb helaas nu niet de oude schoolfoto's bij de hand. Wat ook leuk was was het kamp in de 6e klas naar Hengelhoef. Het zou best wel eens leuk zijn voor een reunie met oud leerlingen en leerkrachten.

  Agnesschool, 1970

  ?