Ingrid Hogeweg

Kent 0 personen

SINGLE , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid Hogeweg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ingrid Hogeweg heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb niet zo veel herinneringen aan de school.

  Ik heb niet zo veel herinneringen aan de school. Ik werd veel gepest, mede omdat mijn moeder aan veel activiteiten meedeed, zoal de bibliotheek en de schoolkrant en ik een bril droeg en vaak geen 'leuke' kleren droeg(die altijd door mijn moeder gekozen of zelf gemaakt waren).Ik heb van die school wel mijn beste vriendin overgehouden.

  Nutsschool Waddenzeelaan Ba..., 1969

  Ik was niet zoveel aanwezig, dus weet er niet veel van.

  Ik was niet zoveel aanwezig, dus weet er niet veel van. De havo-top was voor mij een tussenoplossing omdat ik te jong was voor verschillende vervolgopleidingen.

  Havo-top + Pedagogische Aca..., 1981

  Net als op de lagere school werd ik hier veel gepest en vooral genegeerd, wel waren er een paar vriendinnen van de lagere school meegekomen naar deze school(Esther, Petra en Carolien), dat was wel leuk en we hadden ook wel een vast vriendengroepje, Het wa

  Net als op de lagere school werd ik hier veel gepest en vooral genegeerd, wel waren er een paar vriendinnen van de lagere school meegekomen naar deze school(Esther, Petra en Carolien), dat was wel leuk en we hadden ook wel een vast vriendengroepje, Het was een knusse en toch wel warme school

  Chr. Mavo De Boeg, 1976

  ?