ingrid Heerkens

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ingrid Heerkens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ingrid Heerkens heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op de kleuterschool gezeten bij juffrouw Martha en zuster lucy, in een houten noodgebouw en in de christus Koningschool.

  Op de kleuterschool gezeten bij juffrouw Martha en zuster lucy, in een houten noodgebouw en in de christus Koningschool. In de eerste klas bij Juffrouw Huibregts en de allerliefste non zuster Chiara. In de tweede en zesde klas bij meester van Gils, in de derde bij meester Dor, in de vierde een combinatieklas bij meester verhoeven, in de vijfde klas bij Poe Verhoef en in de zesde bij meester van Gils, die een hele leuke meester was. Ook moesten wij handwerken bij zuster "Fietstas", goh wat had ik daar een hekel aan, zowel aan handwerken als aan de zuster en dit was wederzijds, zij had zo haar lievelingetjes. Schoolliefdes waren dicky duiveman en dave rutges. Vriendinnetjes, marga van de graaf, Truus Prinsenberg, Elly van Vliet, en maria Ruys.

  Regina Mundischool, 1959

  ?