ingrid Huibregtsen Golta

Kent 40 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Amstelveen

  Bekijk het volledige profiel van ingrid Huibregtsen Golta en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ingrid Huibregtsen Golta heeft 1 klassenfoto's en kent 40 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb op de kleuterschool 2 jaren doorgebracht en 6 weken in de 1e klas.

  Ik heb op de kleuterschool 2 jaren doorgebracht en 6 weken in de 1e klas. Mijn ouders, broer en ik zijn in oktober '56 naar Amstelveen verhuisd. Wat ik mij van de kleuterschool kan herinneren is dat er een krokodil op een gehaakt kleedje op mijn tafeltje stond. Ik was daar waarschijnlijk erg bang voor. In mijn geheugen deelde je ook een tafeltje met nog een ander kindje. De toegang naar de kleuter- en lagere school met schoolpleinen waren twee enorme grote deuren,waarvan de klink zo hoog zat dat je ze zelf niet kon openen. In mijn geheugen stond de school ook naast de kerk. Leontine Schoots was mijn vriendinnetje. (onze vaders waren collega's).

  Maria school, 1954

  Volgens mij is de school opgericht in 1957.

  Volgens mij is de school opgericht in 1957. Eerst noodlokalen op het adres:"schelpenpad". Nu staat het politieburo op die plaats. Ik heb, dacht ik twee jaar aan het "Schelpenpad"gezeten en vanaf de vierde klas op de Frans Halslaan. Juffrouw Appelman was de lerares voor handwerk. Leerkrachten die ik gehad heb, waren Vos, Neijzen, Breij, Maree

  Titus Brandsma, 1957

  De 1e klas was op de Olmenlaan in het noodgebouwtje tegenover het hoofgebouw.

  De 1e klas was op de Olmenlaan in het noodgebouwtje tegenover het hoofgebouw. Beatles tijd: we vormden met 8 meiden de Beatles mannen en vrouwen; Corry,Ineke, Margriet, Conny, Wenneke, Angela, Lia en Yvonne. De 2e klas( 1963!) op de Handweg. Wanneer er "hard"gewerkt werd, kregen we extra lange pauzes zodat we konden schaatsen op "De Poel". 3e en 4e klas in het hoofdgebouw aan de Olmenlaan. Gymnastieklessen van dhr. Bakker! En de natuurkunde les waar altijd van alles fout ging! Schriftelijke examens (mei) in het Concertgebouw, Amsterdam en mondelinge examens (juni)in de Brakke Grond aan de Nes in Amsterdam. Na mondelinge examens werd meteen uitslag gegeven: geslaagd of gezakt!

  Maria Goretti Mulo, 1963

  ?