Ontdek PLUS

Ingrid Ferwerda

Kent 2 personen

Weduwe , 3 kinderen
Woont in Amsterdam

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid Ferwerda en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ingrid Ferwerda heeft 19 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet niet veel van deze school, daar was ik waarschijnlijk te jong voor.

  Ik weet niet veel van deze school, daar was ik waarschijnlijk te jong voor. Ik zat er van 1964 tot 1965. Toen zijn we naar Amsterdam verhuisd. Mijn mams Jannie woont nu alweer jaren in Assendelft met Willem. Vanaf hun hoek kan ik de school zien.

  De Regenboog, 1964

  Het laatste jaar was het leukste jaar.

  Het laatste jaar was het leukste jaar. Ik ging met Karin, Joke en Sabrina veel naar de Jaap Edenhal om te schaatsen. Ik heb volgens mij in twee verschillende klassen gezeten want ik herken veel gezichten op een andere klassefoto waar ook Renie Nieuwenhuis staat. Namen komen er niet naar boven. Vreemd dat ik zoveel niet meer weet. Ik zou best eens mijn schooldossier willen lezen als die er is.

  3e gem.school voor huishoud..., 1972

  (Hoofd)zuster Eucharius en zuster Constance zijn mij bijgebleven.

  (Hoofd)zuster Eucharius en zuster Constance zijn mij bijgebleven. Tweede klas: C. Onrust Derde klas: C.F. van Laar Vierde klas: C. Onrust Vijfde klas: J. Starink Zesde klas: Zr. Eucharius Ik woon nog steeds in Amsterdam en mijn grootste liefdes zijn mijn twee meiden Sabrina van 1980 en jeanette van 1982 jaar en mijn vriend Jörgen Keizer (1965-2008)

  st Gregorius, 1966