Ingrid Duinhouwer

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid Duinhouwer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ingrid Duinhouwer heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Om mijn 11 jaar leerplicht vol te maken, moest ik nog 2 dagen per week naar school.

  Om mijn 11 jaar leerplicht vol te maken, moest ik nog 2 dagen per week naar school. En dat was deze school, in de Catharina Beersmanstraat. Ik zat bij Sylvia en Petra in de klas van Ria Middelham. Ook ik herinner met de afscheidsavond, met nummers van Doe Maar en rock&roll nummers. Was echt lachen! Af en toe bekijk ik de foto's er nog weleens van, we zagen er niet uit! Ook is mijn haar toen geknipt door Ria...helemaal kort! Met wat blonde plukjes hier en daar...hahaha, wat zag dat eruit zeg! Ik weet nog wel dat Ria ook in mijn oor knipte...oeps!

  Streekschool Rijnmond Noord, 1982

  Ik zat in brugklaas R1bruin.

  Ik zat in brugklaas R1bruin. Daarna overgeplaatst naar de Havo op de Daltonlaan, maar dat had ik wel snel gezien daar...had het totaal niet naar mijn zin...dus weer teruggegaan naar de Rosener Manzstraat, waar ik in 1982 mijn diploma heb behaald. Ik ken niet meer veel namen, behalve als ik ze zie. Leraren die ik me herinner: Muit, Klaverweide (die de pik op mij en Rico had), Joppe, Dikkers, Fröberg, 't Hof, en hoe heette die leraar ook alweer van Economie??, San NG, en de tekenleraar...die had een ziekte en had daardoor nergens haar... Ik heb het heel leuk gehad, maar precieze dingen weet ik niet meer zo goed. Wel dat we gingen staken, omdat de leraren het niet deden...hahaha En roken op het pleintje en bij de fietsen..

  Wolfert van Borselen, 1979

  In de 2e klas pas begonnen op deze school.

  In de 2e klas pas begonnen op deze school. De namen van klasgenootjes die ik me nog kan herinneren: Sandra Boom, Bianca Breiding, Steffie Hoepel, Sandra Welch, Debbie de Gids, Ardy Felius, Wouter Barkmeijer, Richard Degenaar, Richard vd Meer, Hans Goedkoop...er zullen er nog wel meer te binnen schieten, maar nu even niet..;) Mijn leraren: Juf Brahms, juf Jansen-Latour, meester Coors, meester Bouwhuysen. De leraar van de 5e klas weet ik niet meer. Misschien kan iemand me daaraan helpen??

  Aelbrecht Engelmanschool, 1973

  ?