ingrid driebergen

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ingrid driebergen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ingrid driebergen heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik heb 3 jaar op deze school gezeten op de mavo, ik heb helemaal niks van deze school, geen foto's ,geen rapport, niks.

  ik heb 3 jaar op deze school gezeten op de mavo, ik heb helemaal niks van deze school, geen foto's ,geen rapport, niks. doordat wij in het laatste jaar zijn verhuisd is het een en ander mis gegaan met het versturen van alles. Ik kan me herrinneren dat ik bij een koortje gezongen heb op het eerste lustrum in het concertgebouw in Haarlem en dat Peter Faber op school een voorstelling gaf, sindsdien ben ik een fan van die man. Ik liep elke dag naar school met Nancy Kryuver, want wij woonden in de wijk achter de school, haar vader werkte bij Schiphol.

  Het Spaarne Lyceum, 1978

  4 jaar op gezeten, 2 jaar voor basisvak en 2 jaar heren en vervolg opleiding.

  4 jaar op gezeten, 2 jaar voor basisvak en 2 jaar heren en vervolg opleiding. ik vond Annelies een leuke juf en heb veel van d'r geleerd. ik weet nog dat we met het examen in Utrecht nog problemen hebben gehad met de klok, bij het permanenten hadden we een kwartier tijd te weinig gekregen en hadden een heleboel het niet af en waren we gezakt. door toedoen van een paar allerte ouders mochten we het later overdoen en waren we alsnog geslaagd. vandaag de dag gaat het wel even wat anders in het kappersvak, niet meer op 1 dag alles maar elke keer een stukje.

  anthonyfokkerschool, 1981

  Ik heb hier maar 1 jaar op gezeten en dat was het examenjaar 4 mavo, Ik kwam toen uit Haarlem vanaf een school met 1300 leerlingen naar deze school , dat was een hele verandering.

  Ik heb hier maar 1 jaar op gezeten en dat was het examenjaar 4 mavo, Ik kwam toen uit Haarlem vanaf een school met 1300 leerlingen naar deze school , dat was een hele verandering. het examen heb ik op eentiende punt niet gehaald en omdat ik al aangenomen was op de kapperschool en een baan daarin had als leerling, hoefde ik het van de directeur niet opnieuw te doen en heb ik een getuigschrift meegekregen.

  Chr. Mavo Groen van Prinsterer, 1980

  ?