Ingrid Dijkstra

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid Dijkstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Ingrid Dijkstra heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Ik heb 1 jaar op deze school gezeten en toen werd er gefuseerd met de R.

  Ik heb 1 jaar op deze school gezeten en toen werd er gefuseerd met de R.S.G. Magister Alvinus. Mijn mentor was mevrouw v/d Akker, en verder had ik les van meneer Vuurman, v/d Molen, meneer v/d Akker (muziek) en handvaardigheid van mevrouw Terpstra (raaah!)

  2004, Ingrid Dijkstra

  Ik heb hier maar een jaar gezeten en toen fuseerde deze school met de Friese Poort op de Hemdijk.

  Ik heb hier maar een jaar gezeten en toen fuseerde deze school met de Friese Poort op de Hemdijk. De personen die ik me nog kan herinneren zijn, Diana Huitema, Annewieke Weerstra, Samira Triki, Thea Glashouwer, Linda van Holstein, Ilse (achternaam weet ik even niet meer), Janneke Altenburg, Susanne van Miltenburg en natuurlijk Grytsje Ruiter (nog steeds mijn beste vriendin!)

  2004, Ingrid Dijkstra

  4 jaar les achterelkaar gehad van meester Harry Buisman, echt een supertijd! Hij kon soms erg schreeuwen, haha! Ook heb ik les gehad van de juf de Boer (niet altijd even aardig.

  4 jaar les achterelkaar gehad van meester Harry Buisman, echt een supertijd! Hij kon soms erg schreeuwen, haha! Ook heb ik les gehad van de juf de Boer (niet altijd even aardig..) en van juf de Boer-Faber en meester Ozinga. In de klas van meester Buisman (groep 7 en 8 o.a.)ging ik toen veel om met Ytie Blauw en Eveline Bootsma. Ook zat ik de laatste jaren in de klas bij Jeffrey van Dam, later ook nog op de MAVO.

  2004, Ingrid Dijkstra
  ?