Ingrid Dijkman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid Dijkman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ingrid Dijkman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Niet als leerling op deze school gezeten, maar als leerkracht op deze school gewerkt (met name in de onder- en bovenbouw).

  Niet als leerling op deze school gezeten, maar als leerkracht op deze school gewerkt (met name in de onder- en bovenbouw). Een school in opbouw dat is hard werken, maar ook leuk en leerzaam. Na mijn verhuizing vanuit Ede naar Gendt en de geboorte van mijn zoon Yannick werk dichter bij huis gezocht.

  de Rietkampen, 1993

  Weinig contact met de groep waarin ik toen zat.

  Weinig contact met de groep waarin ik toen zat. Deste meer met anderen. Wat ik me nog goed kan herinneren is mijn achttiende verjaardag in Praag. Groot feest in Hotel Adria en voor 25 Mark was iedereen 'bezopen'. Een fantastisch decadente en enorm gezellige week gehad. Verder natuurlijk de twee reizen naar Lublin (Polen) om mee te werken aan het opzetten van een zinnig uitwisselingsproject, waarbij met name het bezoek aan concentratiekamp Majdanek veel indruk op mij gemaakt heeft. Al met al best een leuke en reaxte tijd beleefd, want moeilijk was de opleiding toen zeker niet.

  pabo arnhem, 1989

  Met name Nelis van Binsbergen heeft grote indruk op mij gemaakt.

  Met name Nelis van Binsbergen heeft grote indruk op mij gemaakt. Ik had hem als leerkracht in de vijfde klas. Ik heb het dat jaar erg naar mijn zin gehad en ook nog eens veel geleerd. Mede door hem ben ik zelf het onderwijs ingegaan (momenteel op een 'concurrerende' school!)Ook heb ik nog twee maal stage bij hem mogen lopen tijdens mijn PABO-tijd; een maal in groep 6/7 op de KJS en een maal op de Meeuwenberg te Driel, waar hij een tijdje directeur geweest is. Aan meester Potter(zesde klas) heb ik helaas minder goede herinneringen!

  Koningin Juliana-School Het..., 1978

  ?