Ingrid Dijk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid Dijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ingrid Dijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  wat ik nog uit die tijd weet is dat bij mij in de klas zaten Wilma ? - ze kwam uit Veldhoven, ene Kees, die motor reed en ene Jack- volgens mij van Halen.

  wat ik nog uit die tijd weet is dat bij mij in de klas zaten Wilma ? - ze kwam uit Veldhoven, ene Kees, die motor reed en ene Jack- volgens mij van Halen. Kees ben ik in 1989 nog eens tegen gekomen bij Groen Motoren op Ekkersrijt in ehv/son toen ik mijn motor kocht. Verder nooit niemand meer gezien

  Havo-top + Pedagogische Aca..., 1975

  Komende van de kleuterschool het Windekind gingen bijna alle kinderen naar de Brahmslaan naar school.

  Komende van de kleuterschool het Windekind gingen bijna alle kinderen naar de Brahmslaan naar school. Bij mij in de klas zaten o.a. Astrid Veldwijk, Silvia Heijnsdijk, Ria Blaauwkamer, Jacqueline de Ruyter, Karin Derksen, Karel de Geus - met zijn rode haar en Marian van de Merwe. Marian woonde toen in de Schumannstraat tegen over de school. Ik woonde in die tijd in de Presstraat en wij hadden politiehonden. Later ben ik verhuisd naar de Willem Pijperstraat waar ik tussen de "Vonken" kwam te wonen. De leraren dien ik me nog herinner zijn de heer Stoelman, alias Stoelpoot, dhr. van Deursen - van elly en rickerd - dhr. de Koeijer - kwam ik op de mavo weer tegen en de heer Schimmel. Ook weet ik nog dat we een jaar naar de katholieke school aan de Laagstraat moesten. Als afsluiting van de lagere school gingen we naar de Heikant op kamp. En bij het afscheid kregen we een bijbeltje met alle namen(handtekeningen) van de leraren.

  Christelijke Nat. Basisscho..., 1965

  heb de MW opleiding gevolgd.

  heb de MW opleiding gevolgd. Bij mij in de klas zat een tweeling(meisjes) namen ben ik vergeten. Verder ene Hedwig Scheffer, Peter Visschedijk, Paul ? van de docenten herinner ik me nog ? van Pelt (sociologie), ? v.d. Vossen (filosofie).

  KSA Katholieke Sociale Acad..., 1977

  ?