Ingrid deJonge

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid deJonge en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ingrid deJonge heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb tot 1997 op deze school gezeten! eerst heette de school prinses margiet daarna heette het het carillon! we zaten altijd met het hele gezin op een schip maar toen zijn we verhuist naar een andere plaats en daar heb ik mijn basisschool afgemaakt!.

  Ik heb tot 1997 op deze school gezeten! eerst heette de school prinses margiet daarna heette het het carillon! we zaten altijd met het hele gezin op een schip maar toen zijn we verhuist naar een andere plaats en daar heb ik mijn basisschool afgemaakt!

  het Carillon, 1994

  Ik heb tot 1997 op deze school gezeten! we zaten altijd met het hele gezin op een schip maar toen zijn we verhuist naar een andere plaats en daar heb ik mijn basisschool afgemaakt!.

  Ik heb tot 1997 op deze school gezeten! we zaten altijd met het hele gezin op een schip maar toen zijn we verhuist naar een andere plaats en daar heb ik mijn basisschool afgemaakt!

  Prinses Margrietschool, 1994

  We hadden een ontzettende leuke klas.

  We hadden een ontzettende leuke klas

  Het Zuiderlicht, 1997

  ?