ingrid degraaf

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ingrid degraaf en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  ingrid degraaf heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Juf Weisz (1e klas), Juf Kooij (2e, 3e en 5e klas), Meester de Jong (4e klas), Meester Weisz en Meester Dijkstra (6e klas) nog in het oude schoolgebouw aan de schoolstraat.

  Juf Weisz (1e klas), Juf Kooij (2e, 3e en 5e klas), Meester de Jong (4e klas), Meester Weisz en Meester Dijkstra (6e klas) nog in het oude schoolgebouw aan de schoolstraat. Zelfs de kleuterklas was toen nog boven in de school waar later godsdienstles van Juf van der Meijde werd gegeven.

  2008, ingrid degraaf

  Een hele gezellige periode met veel heen en weer gefiets tussen Markstraat, Handelstraat (onderbouw) en Wilhelminalaan(bovenbouw) Eerst de brugklas, het tweede jaar een T klas en verder naar de havo Sinds een paar jaar jaarlijks gezellig bijkletsen met M

  Een hele gezellige periode met veel heen en weer gefiets tussen Markstraat, Handelstraat (onderbouw) en Wilhelminalaan(bovenbouw) Eerst de brugklas, het tweede jaar een T klas en verder naar de havo Sinds een paar jaar jaarlijks gezellig bijkletsen met Marjan Vijzelaar, Marjon Ros, Angeline Bruin, Corinne Geerligs, Corina Scheeres en Debbie Parkins vriendinnen van de beginjaren.

  2008, ingrid degraaf
  ?