Ingrid Bruinsma

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid Bruinsma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ingrid Bruinsma heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Niet veel herinneringen, ik wilde alleen in 2 jaar mijn HAVO halen.

  Niet veel herinneringen, ik wilde alleen in 2 jaar mijn HAVO halen. Ik vond het niet echt een leuke school, veel te groot.

  Pieter Nieuwland College, 1973

  Ik kan me de nonnen nog goed herinneren.

  Ik kan me de nonnen nog goed herinneren. We hadden een hele leuke op de kleuterschool. Zr. Paulo, de hoofdzuster, was ook heel aardig. Maar die van handwerken vond ik een kreng. Toen ik in de derde klas zat bij juf Ley Ma Yong (vast niet goed geschreven), werd er een groots afscheid gevierd van alle nonnen, die gingen weg. Ik mocht Sinterklaas spelen bij dat afscheid, vond ik geweldig! Toen werden de jongensschool en de meisjesschool ook een. Dhr. van Bossum werd directeur. Ik vond het wel leuk op school, maar niet bijzonder. Juf van Leeuwen in de eerste klas en juf Venneman in de tweede, die vond ik erg leuk! We waren allemaal een beetje bang voor de juf uit de vierde, juf Steenman! Juf harmsen in 5 en Juf van Hees in de zesde.

  Sint Barbara-School, 1960

  Van mijn buurjongen, Ked Nooij, hoorde ik alleen maar enthousiaste (geschiedenis) verhalen van de PA.

  Van mijn buurjongen, Ked Nooij, hoorde ik alleen maar enthousiaste (geschiedenis) verhalen van de PA. Dus ik na mijn HAVO ook naar Magister VOcat. Geen spijt gekregen, maar een geweldig leuke tijd!! We hadden een hele leuke groep (C klas). Een leuke groep mensen bij elkaar waaraan ik goede herinneringen heb. Samen met Rob Klinkhamer van de HAVO hier naartoe. Hij kwam in een andere groep. Harry van Wissen was de fotograaf van onze klas, helaas heb ik geen foto van onze groep terug gevonden. Herman Tervoort was onze pedagoog en Jan Jobse was onze klassenleraar. Met Toon Elsakkers heb ik nog lang contact gehouden nadat ik de school had afgemaakt, ook John Bakker ben ik nog niet zo lang geleden een paar keer tegen gekomen. Onderwijs is een klein wereldje!

  Magister Vocat, 1975

  ?