Ingrid bouwmans

Kent 0 personen

Burg. staat - , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid bouwmans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Ingrid bouwmans heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Vrijgevochten zooitje was het daar.

  Vrijgevochten zooitje was het daar. De tegenstelling van typelessen op een ouwerwetse typemachine tot de lessen GW Basic die daar direct op volgden. De leraar die .......ahem de vloerbedekking water gaf zodat de staticiteit in het lokaal optimaal bleef. In de pauze's was er genoeg te zien want er liep van alles rond. Van alto tot punk.

  2004, Ingrid bouwmans

  maandagochtend de 1e 2 uur gymnastiek, hoe verzin je het.

  maandagochtend de 1e 2 uur gymnastiek, hoe verzin je het. Was ook altijd een erge hoge opkomst. Vriendin voor het leven opgedaan, Antoinette Koerts. Samen in de tussenuren naar de V&D in de stad, gebakje eten of de koektrommel thuis moest eraan geloven. Zeilkamp was erg leuk vooral de spaghetti met pinda's! Veel gelachen op school, mede dankzij, Marco Fonteijn (wazig tiep), Gerard Sas (lekker ding....maar ik had toen al stevige verkering), Frank (New York New York zingend 2 uur lang tijdens economie), een breiende Marie Jose tijdens de lessen, de droogkloothumor van Inge van Dongen, de leraar economie Henk van Asten, wat een man. Verder wilde ik nog de leraar Nederlands bedanken (ben de naam kwijt, hij kwam uit Amsterdam) voor het feit dat dankzij zijn voorliefde voor Jan Wolkers en wij daar min of meer verplicht toch ook enkele boeken van moesten lezen, het na het behalen van het diploma, enige tijd geduurd heeft voordat de lol in lezen weer was terug gekeerd.

  2004, Ingrid bouwmans

  Kleuterschool met juffrouw Ans.

  Kleuterschool met juffrouw Ans. De gymlessen van resp. Stroeks, van Mestrum en Elewouts (die kwam ik later op de MAVO weer tegen als gymleraar). De 1e klas bij juffrouw Bernink waar ik naast Antoine Walraven zat en voor het eerst verliefd raakte. De klassenfeesten met optredens waren ook altijd een hele happening. Op 4 Oktober Sint Franciscusdag.... was altijd erg leuk. De 1e jaren ging ik tussen de middag mee met Georgette Leijgraaf en bleef daar dan tussen de middag over. Angelique Kerkhofs met haar vele zussen en broers en Moeke. Ging veel met Yvonne Voets, Angelique Smits en Anita Engels om.

  2004, Ingrid bouwmans
  ?