Bekijk het volledige profiel van ingrid Gunneman en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 7

ingrid Gunneman heeft 7 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Leuke tijd gehad, achteraf te ...

Leuke tijd gehad, achteraf te weinig eruitgehaald. Schoolreisje naar de Woensberg, met dhr. v Ooijen, niet bijzonder mijn vriend, juffrouw Groeneveld en Frank haar zoon.Wij hadden cola gekocht in Blaricum, daarom mochten wij niet mee met de rondvaart in Amsterdam en moesten voor straf in de bus blijven. Ik weet niet meer wie er precies nog meer bij waren wel jacky dat was zeker,die was overal voor in. Willy was mijn grote vriendin in die jaren, ook uit het oog verloren. Ik heb nog tien jaar vlak bij Blaricum gewoond en ben er nog wel eens terug geweest. Van juff. Broekman heb ik nog het meeste geleerd, wat zij uitlegde snapte ik vrijwel direkt, ook woonde zij net als ik op de Maartensdijklaan tot haar trouwen.Meester Poelgeest was ook een schatje. Alle namen heb ik bij de laatste klassefoto bij geschreven, jacky en willy stonden er niet op zij waren ziek op dat moment.

2005, ingrid Gunneman

Ik kan mij niet zoveel meer va...

Ik kan mij niet zoveel meer van deze school herinneren, jammer, alleen de namen van klassejuffen die genoemd worden ,daar zeg ik van oja,de overgang naar de Holtenstraat heeft we indruk gemaakt. Leuk dat ik een klassefoto zag waar ik op stond, ik heb deze zelf niet.

2005, ingrid Gunneman

Mevr. Taverne, hoofd van de sc...

Mevr. Taverne, hoofd van de school. Respect had je voor haar. Dhr. Beumer de engelse leraar. Ik weet nog maar een paar namen zoals, Ghislaine, Lilian, Hetty, Henny. Dhr de Zeeuw was onze klasseleraar, leuke man. De muziekleraar was een gevoelig man, het ave maria ken ik nog uit mijn hoofd. kan iemand mij verder helpen met herinneringen??

2004, ingrid Gunneman
?