Ingrid Bloemendaal

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid Bloemendaal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ingrid Bloemendaal heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Deze school zat eigenlijk op de Hengstdalseweg in een oud nonnenklooster maar wij moesten eruit.

  Deze school zat eigenlijk op de Hengstdalseweg in een oud nonnenklooster maar wij moesten eruit. Dat accepteerden wij niet en hebben de school bezet, gedurende ongeveer 2 weken. Dat waren bere-gezellige weken. Slapen in slaapzakken in de gang voor de voordeur en in de lokalen, ouders die eten kwamen brengen en veel belangstelling van de pers, o.a. de gelderlander. Zelfs toenmalig minister van onderwijs, van Kemenade, kwam. Wij hebben de strijd gewonnen en enkele maanden later mochten wij de eerste paal slaan voor het nieuwe gebouw in Zwaneveld. Heb nog enkele originele foto's van de Gelderlander van die bezetting. Ook daar was het weer gezellig en vrijgevochten (voor die tijd): roken in de klas en leraren bij de voornaam noemen. Naar school komen als je zin had, anders maar thuis leren. Echte vrienden had ik daar niet omdat iedereen een ander vak wilde leren. Ik ben uiteindelijk in 1975 in dienst gegaan.

  Streekschool Nijmegen en Om..., 1973

  Kwam in de derde klas op deze school.

  Kwam in de derde klas op deze school. Weet echter niet alle namen van de leraren meer, wel Meester Bouwer (6b) en van Ree (6a). Onvergetelijk jaar. Begon de 6e klas bij Bouwer maar wilde persé naar 6a. Reden: Bouwers en mijn ouders waren kennissen en alle (slechte) prestaties werden doorgeklept naar huis. Uiteraard gaf dat herrie in de tent thuis maar toch zin doorgedreven. Nog bekende namen: Magda Krouwel was toen mijn vriendin evenals Joan de Graaff. Andere namen die ik niet snel zal vergeten: Folkert Ketel, Hendrik Haandrikman (was ik stiekem verliefd op); Gaby (jarig op 28-1), Sylvia Gielen, Inge Jansen, Annemarie, Manja, Saskia en Arend-Jan van Zwol van de Graafseweg. Die hadden een fietsenzaak Achternamen liggen op puntje van mijn tong maar ja, leeftijd he.

  Nijmeegse Scholen Vereniging 2, 1967

  Ik zat ik klas 1G maar weet mij vrij weinig te herinneren van dit jaar.

  Ik zat ik klas 1G maar weet mij vrij weinig te herinneren van dit jaar.

  nijmeegse scholen gemeenschap, 1970

  ?