Ingrid Bertling

Kent 1 personen

Samenwonend
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingrid Bertling en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ingrid Bertling heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb HBO Personeel en Arbeid in deeltijd gedaan [1 dag in de week].

  Heb HBO Personeel en Arbeid in deeltijd gedaan [1 dag in de week]

  haagsche hogeschool, 1989

  Ik kan me niet alles zo scherp herinneren uit deze tijd.

  Ik kan me niet alles zo scherp herinneren uit deze tijd. Een paar namen schieten me te binnen zoals Frankie Bakker, Willy Richel [ik kwam haar broertje al op de site tegen van Simon Stevin], Olaf Kloek en Arie Troost [de stud van de klas]. Oh ja, en Vera Leijendekkers waar ik dik mee bevriend was [haar zus Karin kwam ik ook al tegen op de site van Simon Stevin] enne Margot nogwat [had ik ook nog wel eens mot mee]. De schoolreisjes waar ik altijd met brokken van terug kwam en meneer van Ooijen die het heel moeilijk vond seksuele voorlichting te geven. Tja, de tijden zijn veranderd!

  obs Zuidlarenstraat, 1966

  Ik heb ontzettend leuke herinneringen aan mijn schoolperiode.

  Ik heb ontzettend leuke herinneringen aan mijn schoolperiode. Bij het zien van de foto's komen allerlei beelden boven zoals een schoolreisje naar Londen waar we doodziek op de boot zaten met windkracht 8! en Robin vd Kamp Karin Lieverse ging versieren die kennelijk ook geen last had van haar maag... Schoolliefde: ik heb een paar jaar 'gelopen' met Ernst Harryvan [hoe is het met hem, onze tandarts?]. Ook de zaterdagavonden in de Marathon staan me nog goed voor de geest, wat een feest: achterop de brommer ernaar toe. Ik heb het 6e Atheneum over moeten doen omdat meneer Smaling zo vriendelijk was om me een onvoldoende voor mijn mondeling Geschiedenis te geven [bedankt!], ik kwam daardoor net een puntje tekort. Gelukkig waren er leukere figuren zoals een Moes met zn eeuwige pijp en een Ritman, waar je veel in de hoek moest staan of een onverwachte 'beurt' [in nette zin] kreeg. In 1979 heb ik het felbegeerde papier behaald en ben Rechten gaan studeren. Dat was overigens niet de beste keus [leuk al die adviezen op school] en heb later in deeltijd mijn HBO Personeel en Arbeid gedaan.

  Simon Stevin Scholengemeens..., 1972

  ?