ingmar stevens ( steenbekkers )

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ingmar stevens ( steenbekkers ) en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ingmar stevens ( steenbekkers ) heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik kwam in de 4de klas op deze school en bleef gelijk zitten, dat vond ik toen der tijd niet echt zo erg want ik kreeg weer de fijnste leeraar ( dhr franssen ).

  ik kwam in de 4de klas op deze school en bleef gelijk zitten, dat vond ik toen der tijd niet echt zo erg want ik kreeg weer de fijnste leeraar ( dhr franssen ). ik heb volgens mij toen ook nog een keer de schoolverkiezingen( 6de klas ) gewonnen met mike dammer , esther ruijs , micheal leppers en volgens mij nog iemand. ik was toen voorzitter en onze club heette v.z.o.!! verder kan ik me de sneeuwballengevecht-afschaf nog herrinneren, het liep namelijk eigenlijk altijd uit de hand.. het zelfde met het skateboard-racen...veel gewonden bij gevallen!! de directeur heette meneer leyten en ik kon die vent wel schieten, het zelfde was het geval met de juffrouw van de 6de klas( ben der naam ff vergeten ) oja en er was er altijd 1 de lul en dat was norman...verder was het eigenlijk een leuke school met leuke herrineringen....

  De Berckacker, 1982

  ?