Inge(Ingrid) Dekker/Koopmans

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Inge(Ingrid) Dekker/Koopmans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Inge(Ingrid) Dekker/Koopmans heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn leukste herinnering = dat ik verkering kreeg met Roy Dekker aan het eind van het 2de jaar en we nog steeds bij elkaar zijn.

  Mijn leukste herinnering = dat ik verkering kreeg met Roy Dekker aan het eind van het 2de jaar en we nog steeds bij elkaar zijn.

  LTS en MTS voor Mode en Kle..., 1988

  Ik heb tot mijn 9de op deze school gezetten, Wat mij bij is gebleven is dat er niet veel leerlingen op deze school zaten, +/- 100.

  Ik heb tot mijn 9de op deze school gezetten, Wat mij bij is gebleven is dat er niet veel leerlingen op deze school zaten, +/- 100. de klassen waren enorm groot, ruim met van die hele grote ramen waardoor je de bomen, die langs de gracht groeiden, kon zien. Op de kleuter school, 1 grote klas met kinderen van 4 tot 6 jaar, hadden wij juf Margriet, een ontzettende lieve juf met blond haar en ze had een hond, z'n hazewind, als ik het mij nog goed kan herinneren. Omdat het een Roomskatolieke school was werd er enorm veel gedaan aan de Christelijke feestdagen. Met kerst werd door de kleuters het verhaal van Josef en Maria nagespeeld, incl. stal/dieren, wijzen enz. in onze eigen school-kapel. Ik was ook eens Maria en heb er nog een foto van. Met carnaval, wat toen in die tijd eigenlijk alleen onder de rivieren gevierd werd, mochten alle kinderen verkleed komen en gingen we hossen en dansen in de grote zaal. Pazen werd ook gezamelijk gevierd, de tussendeur van het kapel/ de grote zaal werd dan opengegooid en dan aan een lange tafel rondom de zaal kregen wij een paasontbijt. We hadden geen gym-zaal, dus gingen we naar een dicht bijzijnde buurthuis en moesten we eerst 3 of 4 trapen op om daar onze gym-les te krijgen. Ik heb nog een aantal namen onthouden van kinderen uit die tijd: Manolito, Rolf, Dennis 2x, Aurora, Patricia, Jerry, Manuela, Ankie, de tweeling Doriene en Marjanne. Ik weet ook nog dat juf van Houten les gaf en meester Wessel(s) tevens schoolhoofd was. Ik hoop dat er meer mensen deze school zich kunnen herinneren.

  De Poolschool, R.K. Lager O..., 1975

  Ik heb niet zo lang op de Brink gezeten, ik was 9 toen ik op de Brink kwam.

  Ik heb niet zo lang op de Brink gezeten, ik was 9 toen ik op de Brink kwam. Gelukkig kreeg ik snel vriendinnetjes als Bianca Rog, Hedda??? Sylvia???. En de jongens , Dennis Groen, Jabar, Dennis Henraad, Marco, enz. Ik weet nog dat in de 6de onze klas samen met de andere klas moest "fuseren"Er kwamen toen 3 6de klassen en ik had de "pech" om met +/- 10 van mijn klas en 10 van de ander samen te gaan. Wat ik 1st niet leuk vond, werd toch een leuk jaar, ik trok veel op met Eva Nobak en Annemarie en volgens mij zat Diana ribbens ook bij ons. Een zeer leuke tijd gehad op deze school. ik ben erg benieuwd hoe het met al die " kinderen" gaat.

  De Brink, 1980

  ?