Ontdek PLUS

Ingeborg Langelaar

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ingeborg Langelaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ingeborg Langelaar heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Blauwe maandag op deze school gezeten.

  Blauwe maandag op deze school gezeten. Kan mij enkel Eric Hoddenbach en Meta Pijs herinneren. Ik was vrij lastig in die (puber)tijd en de school vond het daarom beter dat ik uitkeek naar een andere school.

  Heemstra school, 1978

  Namen die mij direkt te binnen schieten: Maarten Schreuder, Mark de Graaf, Pieter Gerrit Binckhorst, JanWillem Visser, Tineke Venema, etc.

  Namen die mij direkt te binnen schieten: Maarten Schreuder, Mark de Graaf, Pieter Gerrit Binckhorst, JanWillem Visser, Tineke Venema, etc. Vaak aan de stok gehad met Schoppelientje (5e klas). Leukste klas was wel de 6e met Mohlman. Uiteindelijk van mijn 16e tot 24e een relatie met Maarten Schreuder gehad. Helaas is hij veel te vroeg overleden door een auto-ongeluk. Leuk te horen dat Pieter-Gerrit Binckhorst eigenlijk vlak om de hoek woont en heel voorspelbaar toendertijd nog steeds in de muziek zit en Rechten is gaan studeren.

  Theo Thijssenschool, 1975

  Ik kan mij heel weinig herinneren van deze periode, misschien kunnen andere mensen mij nog leuke of minder leuke anekdotes vertellen.

  Ik kan mij heel weinig herinneren van deze periode, misschien kunnen andere mensen mij nog leuke of minder leuke anekdotes vertellen. De enige die ik mij kan herinneren zijn Eric Hoddenbach (volgens mij waren wij een beetje verliefd) en een vriendinnetje Olga (achternaam ben ik kwijt). Ik kan me wel herinneren dat ik in de 4e klas vaak ruzie had met de juf..... !!

  Christelijke Basisschool (A..., 1971