Bekijk het volledige profiel van Ingeborg Kuijers en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 7

Ingeborg Kuijers heeft 7 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ontgroening, mooie school aan ...

Ontgroening, mooie school aan de Wagenweg, Mary Wiersema, Mevr. van Walraven, Laura Mosch (olécranon), mooie en moeilijke tijd. Eerste auto, een rode kever, geweldige kar (keef, kever, keefst). Beoordelingen op de afdelingen..brr. Op kamers in de zusterflat, soos en lekker swingen, liefdes(verdriet), ontbijten op de Botermarkt na de nachtdienst, lol met vriendinnen/collega's. Gaaf.

2007, Ingeborg Kuijers

Vooral doorgebracht met hartsv...

Vooral doorgebracht met hartsvriendin Brechthild, wat hebben wij gelachen en gegiecheld (heel irritant). Eicheleberg met z'n schriftelijke overhoringen( als je 't niet weet zet je een streep, 10 strepen is een PAAL!) Rob Huizinga, leuke vent, de Heer van wie ik veel geleerd heb, Van Zaalingen, die direcht m'n allereerste spiekbrief in beslag nam, waarna ik nog een 10 haalde ook, Loof oude talen, mooie verhalen, Fafier, Klinkenberg voor muziek, Herts, schatje, Jaap de rukker, sorry, Esther, Sylvia, Maaike, Diana, Bart, Jan-Willem, Wouter, die altijd zat te pesten maar 't goed bedoelde, Marco, Willem. Disco's in de aula, daar keek ik naar uit! Pennywafels en gevulde koeken, en later zelfs een echt soepautomaat! Goeie tijd gehad!

2004, Ingeborg Kuijers

Het voorlezen van juffrouw Pri...

Het voorlezen van juffrouw Prinsen, schermles van meneer Korthuis. Meneer Grosman en Juffrouw van Heusden en natuurlijk meneer en mevrouw Schulte Nordholt, resp. hoofd van de school en handwerkjuffrouw. Toen leerden we nog breien en borduursteken op school! M'n beste vriendinnen waren Willeke en Marlies en later Brechthild. Eerste vriendje: Wolther. Ik zat me mijn hele schooltijd te verheugen op de 6e klas waar we natuurlijk een musical zouden gaan doen. Ik kende alle liedjes van de musical voor ons uit m'n hoofd omdat ze altijd oefenden in de klas naast ons. Maar toen ik eindelijk in de 6e zat ging de onze niet door omdat onze klas daar niet geschikt voor zou zijn.. Wat een domper!! Ondanks dat heb ik heel mooie herinneringen aan deze tijd.

2004, Ingeborg Kuijers
?