Inge Verhoeven

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Inge Verhoeven en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Inge Verhoeven heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

  Wij als de "Deurne" meisjes, omdat ze onze namen gewoon niet wisten, hebben het toch maar mooi ff gehaald!! Echt vrieden hebben we hier niet gemaakt.

  Wij als de "Deurne" meisjes, omdat ze onze namen gewoon niet wisten, hebben het toch maar mooi ff gehaald!! Echt vrieden hebben we hier niet gemaakt. Ze zagen ons ook liever gaan dan komen, maar na veel zeuren en aandringen konden we toch redelijk alle lessen volgen en konden we zelfs een toets op onze eigen school maken, omdat meneer patio zo vriendelijk was om die ff in Deurne af te komen nemen. Stond natuurlijk wel een rondleiding en een lunch tegenover!!!

  2004, Inge Verhoeven

  We hadden het altijd erg gezellig met ons 4en de "Goesers" zoals we al die jaren zijn blijven heten!! En dan dat vreselijke 4e jaar als STALHOOFD!!!! Wat was ik blij dat dat voorbij was! Heb daar eerst 2 jaar vakantie kunnen houden en toen moesten we opee

  We hadden het altijd erg gezellig met ons 4en de "Goesers" zoals we al die jaren zijn blijven heten!! En dan dat vreselijke 4e jaar als STALHOOFD!!!! Wat was ik blij dat dat voorbij was! Heb daar eerst 2 jaar vakantie kunnen houden en toen moesten we opeens gaan leren! Was ff wennen maar het is gelukt en zijn dr weer in 1 keer doorgeraakt. Graag wil ik mevrouw van der Heyden nog ff bedanken voor mijn 1 want daardoor heb ik in de herkansing een 10 kunnen halen! God wat een straf zeg!! hahaha.

  2004, Inge Verhoeven

  Standaard iedere dag naar Nationaal ff moet in zuipen!! Echt helemaal niks uitgevoerd hier en nog nooit zoveel spiekbriefjes gebruikt als in dit jaar maar het was wel super gezellig!!!.

  Standaard iedere dag naar Nationaal ff moet in zuipen!! Echt helemaal niks uitgevoerd hier en nog nooit zoveel spiekbriefjes gebruikt als in dit jaar maar het was wel super gezellig!!!

  2004, Inge Verhoeven
  ?