Inge van Middendorp

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Inge van Middendorp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 16

  Inge van Middendorp heeft 16 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik had als juffrouw mevrouw van der Marel en heb 1 jaar op de kleuterschool gezeten, ik werd op mijn 5 jaar naar een kindertehuis verwezen in Nunspeet waar ik tijdelijk gewoon heb.

  Ik had als juffrouw mevrouw van der Marel en heb 1 jaar op de kleuterschool gezeten, ik werd op mijn 5 jaar naar een kindertehuis verwezen in Nunspeet waar ik tijdelijk gewoon heb. Matrozendag kan ik me nog heel goed herinneren en de zandbak op het plein, keek vaak naar de overkant of ik mijn moeder zag want zij was werkzaam bij het WitGeleKruis. Mijn naam was toen Ingrid van den Berg en woonde destijds in de Nieuweduinstraat

  2010, Inge van Middendorp

  Kwam in de 2de klas op deze school bij Dhr inderiede.

  Kwam in de 2de klas op deze school bij Dhr inderiede

  2006, Inge van Middendorp

  ik kan me er niet erg veel meer van herinneren maar je had een erg aardige meester en hij kon heel goed tekenen Dhr v d Aardweg, ik ben er niet erg lang geweest, want wij zijn verhuisd naar de andere kant van Noordwijkerhout dus ben ik naar de Viktorschoo

  ik kan me er niet erg veel meer van herinneren maar je had een erg aardige meester en hij kon heel goed tekenen Dhr v d Aardweg, ik ben er niet erg lang geweest, want wij zijn verhuisd naar de andere kant van Noordwijkerhout dus ben ik naar de Viktorschool gegaan.

  2006, Inge van Middendorp
  ?