Inge Tanja

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Inge Tanja en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Inge Tanja heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De optocht bij de opening van de school op de nieuwe locatie.

  De optocht bij de opening van de school op de nieuwe locatie. Ik was verkleed als fee. Verder de voorleesuurtjes door de dochter van onze juf; we hingen aan haar lippen. Ook het bezoek van Sinterklaas (ik kreeg een punnik-paddestoel) heeft grote indruk op mij gemaakt.

  de Vlieger, 1969

  Meester vd Belt in de 4e klas was geweldig.

  Meester vd Belt in de 4e klas was geweldig. En de houten appels van meester Brilman waarmee hij ons de breuken probeerde uit te leggen. En niet te vergeten het huiswerkgroepje in de 6e klas, wat op vrijdagmiddag extra lessen volgde als voorbereiding op de middelbare school. Mijn vriendinnetje van toen was Sylvia Freriks; hoe zou het met haar zijn?

  Prinses Margriet, 1973

  Geweldige tijd beleefd! Voor het eerst op kamers en veel genoten van het studentenleven.

  Geweldige tijd beleefd! Voor het eerst op kamers en veel genoten van het studentenleven. 's Avonds eerst met elkaar eten en dan gezellig stappen in de Elegast. Leuke lessen van Han Schenk, Lilly Pasteur en kennismaken met modulair onderwijs. Lekker veel vrijheid.

  Deventer Academie voor Fysi..., 1983

  ?