Bekijk het volledige profiel van Inge Sterk en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

Inge Sterk heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Avondmeao. De Franse les; we ...

Avondmeao. De Franse les; we waren maar met drie personen, wel grappig. Verder weet ik hier niet veel meer van, ik heb er niet zo lang gezeten. Ik kwam niet al te vaak opdagen, heb het na het tweede jaar maar laten zitten. Was niet mijn ding.

2005, Inge Sterk

Karnemelk drinken met de juf t...

Karnemelk drinken met de juf tijdens de pauze (met extra veel suiker voor mij), liedjes zingen. Juf (ik weet haar naam niet meer) vertelde vaak over haar hangmat, dat we een keer bij haar thuis mochten komen (is helaas nooit gebeurd) Mariska, zongen we "Mariska is een danseres" leuke school!

2004, Inge Sterk

Hier heb ik een poging gedaan ...

Hier heb ik een poging gedaan om ziekenverzorgende te worden. Ik heb een hele leuke tijd gehad op deze school. Lizet Jansen, Gerda, Derk, Robert, Annemarie, namen die me nu even te binnen schieten. Leukste lessen vond ik psychologie, sociologie, rollenspellen bij creatieve vorming. En EHBO lessen vond ik ook wel leuk. Ik liep stage in verpleeghuis "De Poort".

2003, Inge Sterk
?