Inge Lublink

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Inge Lublink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Inge Lublink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kan me weinig herinneren, wel dat op tv in de klas de maanlanding mochten zien en dat we in de lente kuikentjes in de klas hadden in een bak met een warme lamp erboven.

  Kan me weinig herinneren, wel dat op tv in de klas de maanlanding mochten zien en dat we in de lente kuikentjes in de klas hadden in een bak met een warme lamp erboven.

  Kleuterschool De Hummelhoek, 1969

  Jammer genoeg werd er toen niet zoveel aandacht besteed aan het fenomeen pesten, want ik was vaak het doelwit, inkt in mijn haar, scheldwoorden zoals brillejood, en het is zelfs meer dan eens voorgekomen dat ik door een aantal kinderen werd vastgehouden e

  Jammer genoeg werd er toen niet zoveel aandacht besteed aan het fenomeen pesten, want ik was vaak het doelwit, inkt in mijn haar, scheldwoorden zoals brillejood, en het is zelfs meer dan eens voorgekomen dat ik door een aantal kinderen werd vastgehouden en door anderen dan in elkaar werd geslagen. Mijn moeder moest zelfs onder het speelkwartier langs het schoolplein lopen, wat natuurlijk aanleiding was tot nog meer pesten. Namen die ik me heel goed herinner Huub Leenders, Marian Wegh, Kitty van Loosbroek. Als gevolg hiervan heb ik me op de hierna volgende scholen soms ook niet altijd netjes gedragen tegen sommige andere kinderen (eentje had mij op deze school flink afgeslagen, soort wraak dus), alles om te voorkomen dat ik weer de pispaal werd. Het heeft heel veel jaren gekost om van mijn onzekerheid (die ik aan deze school heb overgehouden) af te komen. Leuke herinnering de bruiloft van dhr. Ploegmakers in de 3e klas en Juf Palthe die was zo lief.

  Pius X, 1971

  Leuke manier van lesgeven, het wel erg slordig laten rondslingeren van bepaalde zaken die niet voor leerlingen bestemd waren.

  Leuke manier van lesgeven, het wel erg slordig laten rondslingeren van bepaalde zaken die niet voor leerlingen bestemd waren. Ik heb er een van mijn huidige beste (Anita van Gils (van Breugel) vriendinnen leren kennen. Wij hebben best veel tijd en aandacht in onze enquete Nederlands gestoken. Wij waren de eerste lichting van het KMBO Oss-Uden-Veghel dat had natuurlijk ook wel wat. En niet te vergeten typles van Juf Merkenbach (of zoiets) op die oude machines, ik wist niet wat me overkwam met een electronisch typmachine, en computer les op een commodore 64, daar kon je nog eens mee thuis komen. Al met al een geweldig leuke tijd waar ik met heel veel plezier aan terugdenk.

  KMBO adm./secr., 1984

  ?