inge klare

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van inge klare en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  inge klare heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet eigenlijk niet zo veel meer over deze tijd.

  Ik weet eigenlijk niet zo veel meer over deze tijd...het enigste wat ik nog weet was de vreselijke schooltandarts en de schoolreisjes naar de waterleidingduinen daar kregen we toen altijd een broodje kaas en worst...en meester Esserich vreemde man! Misschien zijn er mensen die mij herkennen. Ik zou het leuk vinden om weer wat te horen over die tijd.

  Hoofdwegschool, 1961

  Ik ging om met Rina Smit en Joke Koens.

  Ik ging om met Rina Smit en Joke Koens. De jongens waar wij mee om gingen zaten allemaal een klas hoger. Ronald Paulussen, elian Blaser, Henk Schutte, Leo Ikking, Rudi Baa(r)s?? enz..

  Dr. A. Plesmanschool, 1967

  Mijn vriendin in de eerste 2 klassen was Joke Koens, later in de 3de en 4de klas was Rina Smit mijn vriendin.

  Mijn vriendin in de eerste 2 klassen was Joke Koens, later in de 3de en 4de klas was Rina Smit mijn vriendin.Vreselijke lol hadden wij om de duitse leraar met zijn "strakke pak"en een bloedhekel aan de franse lerares, ik weet de namen niet meer. Mijn vriendje was toen FRed Schot, een echte boef, naderhand werd hij ook van school verwijderd. Als je mij herkend mail mij dan eens! Groetjes Inge Klare

  Dr. A. Plesmanschool, 1967

  ?