inge dekker

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van inge dekker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  inge dekker heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Gezellige school, iets té gezellig voor mij.

  Gezellige school, iets té gezellig voor mij. Na 2 x de 3e klas te hebben gedaan, voorgoed afscheid genomen. (Volgens mij wilden ze me niet meer terug nadat ik de MAVO had afgerond.) Maar Mw. Baars (Engels) en Wil de Potter vergeet je nooit meer. Zeker niet als je door de laatste geschorst wordt voor 3 maanden en dan wiskunde bij je conrector mag volgen (Maarten Laan, docent gymnastiek....) Kortom wiskunde snap ik nog steeds niet, maar met sport heb ik wel wat. Leuk dat Laan daarna rector is geworden!

  SGM Het Zaanlands Lyceum, 1977

  Ook 1 van de 10 in Parijs, samen met Astrid en Peter van hieronder.

  Ook 1 van de 10 in Parijs, samen met Astrid en Peter van hieronder. Daarnaast was mijn beste vriendinnetje Achnes Lalkhan natuurlijk ook mee. We zien/spreken elkaar nog steeds bijna dagelijks. Maatschappijleer van Christien ?, die elk najaar erg last had van haar depressie, maar wel ontzettend leuk les gaf. Dhr. Dijkman-Dulkes, godsdienst, ontzettend gave leraar en die samen met de lerares frans (naam kwijt) heel leuk op examenfeesten kon praten over 'Les Morpillons'. Alleen Astrid en ik wisten waar 't over ging. Het leukste blijft toch wel onze reunie in de 2e klas. We gingen in de herfstvakantie met zijn 10-nen naar Parijs als reunie van de 1e klas. Samen met Peter en Astrid (hieronder)

  MEAO Zaanstreek Waterland, 1983

  Mr.

  Mr.Loots,een vreselijk én goeie aardige leeraar. Mr. Janneman, toch gebleken dat hij best aardig was, alleen kwam je daar pas dik na je lagere schooltijd achter. Hele leuk tijd gehad op De Pink, ook wel ruzie gehad (met Jantje de Koning), die ik nu nog wel eens tegenkom en dan doen wij samen een biertje.

  Pinkschool, 1971

  ?