Inge Braat

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Inge Braat en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Inge Braat heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  heb slechts drie maanden ofzo hier op school gezeten, vond het vreselijk, zowel de school als de sfeer als (helaas) de meeste mede-scholieren.

  heb slechts drie maanden ofzo hier op school gezeten, vond het vreselijk, zowel de school als de sfeer als (helaas) de meeste mede-scholieren... Ben na drie maanden gestopt en gaan werken, maar ben wel goed terecht gekomen hoor!!!

  Johannes College (MEAO/MMO), 1988

  kan me er heel weinig van herinneren.

  kan me er heel weinig van herinneren. Er stond een zuster voor de klas, we hadden buiten een zandbak waar je om de beurt in mocht spelen, en er was een meisje wat steeds in haar broek plaste?

  kleuterschool zonnehoek, 1974

  als ik terugdenk aan t Norbertus heb ik een leuke tijd gehad.

  als ik terugdenk aan t Norbertus heb ik een leuke tijd gehad. Het zittenblijven in 3havo pakte positief uit: heb er een huwelijk met klasgenoot aan overgehouden. Favoriete leraren: Verpaalen (!), Lips, de Clerq, de Mooy, Buyk, Suykerbuyk. Leuke herinneringen: kerstbal, norpop, studentencafe (was er geloof ik maar twee jaar ofzo), Merks, en gewoon de pauzes. Heb nog steeds contact met Karin van Ineveld en Corina van Vlimmeren.

  Norbertuscollege, 1983

  ?