inez spil

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van inez spil en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  inez spil heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eerst zat ik op de meisjesschool in de Banstraat.

  Eerst zat ik op de meisjesschool in de Banstraat.Die werd opgeheven en de keus viel op de jongensschool in de Pieter de Hooghstr. Die werd door onze komst dus een gemengde school. Sensatie anno 1963. Ik herinner me meester Philipse meester Klepper en Mevr. van de(r) Helm ,die bedeelde me ooit met een nul voor aardrijkskunde.In het vakje boven mij zie ik de naam Roland Buenting,ik heb met zijn met zijn broer Richard in de klas gezeten.

  R.K. Schoolvereniging, scho..., 1963

  Ik heb eerst twee jaar op de kleuterschool gezeten.

  Ik heb eerst twee jaar op de kleuterschool gezeten.Daarna de eerste klas bij juffr.Zuidman,de tweede bij Juffr.Swart ( die dezelfde achternaam had maar gelukkig geen familie was) en in de derde klas juffr.Arnaud.

  St. Jacobusscholen (LO), 1958

  ik zag wat bekende namen van klasgenoten en docenten.

  ik zag wat bekende namen van klasgenoten en docenten.natuurlijk wie van ons zal ooit zr Paschalis vergeten en zr Angelina.De heren van der Pijll en Fleur waren erg aardig,maar er waren andere minder aardige leraren en leraressen.

  Sint Pius Middelbare Meisje..., 1966

  ?