Inez Ederen

Kent 8 personen

DIVORCED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Inez Ederen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Inez Ederen heeft 5 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Wij waren de eerste bewoners van de verpleegstersflat.

  Wij waren de eerste bewoners van de verpleegstersflat. 5e etage!! Tafeltennissen in de ene ruimte, tv kijken in de andere. Lekker eten, keuze uit 2 menu's, in het restaurant, ena.Erg leuke tijd gehad. Gezellige feesten en leuke mentoren, die altijd voor ons klaarstonden. Juffrouw Smeets stond altijd voor ons klaar. Zij regelde samen met mijn vriendinnen Marjan en Wilma, een reis per trein voor ons naar Juan le Pin. Erg veel leuke herinneringen.

  2009, Inez Ederen

  Ik wilde graag naar kostschool.

  Ik wilde graag naar kostschool. Mijn zus Ingrid zat op de MMS. Wij hadden veel lol als we in ons chambaret lagen. Namen die ik mij herinner zijn Wiesje Snoek en Maria de Weert. Ronde lopen op de court, vroeg je bed uit om met je blote knieen op de grond te bidden. Na schooltijd kregen we Franse les. Wiesje Snoek zat achter mij en dat leverde nogal eens problemen op. Met Pasen mocht ik weer van kostschool af, omdat ik het niet naar mijn zin had.

  2007, Inez Ederen

  Ik heb slechts 1 jaar in de 2e klas van de MULO gezeten.

  Ik heb slechts 1 jaar in de 2e klas van de MULO gezeten. Ik bleef voor de 2e keer zitten en ben van school af gegaan. Ik herinner mij nog Jan(tje) (de) Priester. Hij haalde graag rottigheid uit, vooral bij Duits.

  2007, Inez Ederen
  ?