inez Bader

Kent 8 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van inez Bader en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  inez Bader heeft 6 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herinner me de vieringen, allerlei creatieve dingen via de SKVR, thema weken over de PTT, fiets, sprookjes, een bezoek aan Ome Wiedus"tik tik, haha, ja wat zeg je nou", kamperen in koude legertenten in Ouddorp, kamperen in andere grote tenten in een bo

  Ik herinner me de vieringen, allerlei creatieve dingen via de SKVR, thema weken over de PTT, fiets, sprookjes, een bezoek aan Ome Wiedus"tik tik, haha, ja wat zeg je nou", kamperen in koude legertenten in Ouddorp, kamperen in andere grote tenten in een bos, Trudy Rusman, Paulet Sips, 2 jaar Fred Wartna, Wim Meulmeester en ook Wil), Ron Oudenaarden; werkweek in De Ginkel. De kunstwerken in het gebouw aan de Nobelstraat, de 1e paal van het nwe gebouw, verspreid zitten over 4 gebouwen.Voor ieder die wil bijkletsen salsa_rueda apekrul warme mail stippelke com. Ik ga nog op zoek naar nog mail foto's die ik ergens moet hebben en scan ze dan wel weer even in voor hier. [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] 2 jaar Fred Wartna (die runt nu Villa Zebra voor zover ik weet), grote koude tenten met kampen in de 3e & 4e klas en pech met de schoolbus op de terugweg, met Jolande in de tentpaal klimmen, de vele gebouwen, fietstest op de rollerbaan, projecten, vieringen, met zijn allen moeite doen juffrouw Advocaat terug te krijgen. Ik geloof niet dat we zo'n makkelijke groep waren met zijn 39-en. Om niet helemaal in herhalingen te vallen: ik heb nog e.e.a. vermeld onder "Jenaplan de Blijberg"

  Jenaplan De Blijberg, 1974

  Dit was een leuke kleuterschool in een mooi oud gebouw.

  Dit was een leuke kleuterschool in een mooi oud gebouw. Hiervan herinner ik me juffrouw Punt, juffrouw Marie-Antoine, juffrouw Van Gemert? en juffrouw Carla. Op de speelplaats die binnen div. gebouwen lag waren o.a. houten bouwblokken en de grote zandbank met glijbaan. Ooit hadden we in de klas ineens een geitje staan en kleine kuikentjes. Voor de kinderen die naar de lagere school gingen werd een speciale dag georganiseerd met allerlei spelletjes en we kregen een feestmuts en chocolademunten. Een paar namen van kinderen die ik me herinner zijn: Margriet Paardekooper, Martijn, Presicilla, Selma, Miranda, Astrid.

  St. Maria montessori kleute..., 1972

  Ik kwam midden in het jaar van een andere school vandaan en voelde me hier beter thuis.

  Ik kwam midden in het jaar van een andere school vandaan en voelde me hier beter thuis. Zoveel verschillende nationaliteiten en de leuke culturele dingen die daar uit ontstonden. Met sommige mensen die ik er heb leren kennen ga ik nog om. Ik ben al op meerdere reunies geweest waarvan ik op de hoogte was. Op een paar mensen na heb ik goede herinneringen aan deze school. Ingrid Willems, ik weet nog meer namen bij je groepsfotorechtsonderaan Isabel Monteiro, rechts midden volgens mij Ellen Nooitmeer, linksmidden Johan Peeters, zelf sta ik naast Gheeta, daarnaast Anneke Scheeres,

  Wolfert van Borselen, 1984

  ?