ineke Wijnberg

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ineke Wijnberg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ineke Wijnberg heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  kleuterschool ik zat bij een juffrouw die op de keizersgracht woonde en daarna bij een juffrouw die later met de zoon van de hr en mw schroder ( van de club)is getrouwd, de namen zijn mij helaas ontschoten.

  kleuterschool ik zat bij een juffrouw die op de keizersgracht woonde en daarna bij een juffrouw die later met de zoon van de hr en mw schroder ( van de club)is getrouwd, de namen zijn mij helaas ontschoten. Wie kan mij helpen aan een klasse foto?

  Bewaarschool Vereniging tot..., 1952

  Ik heb maar 2 jaar op die school gezeten maar weet me nog een heleboel te herinneren.

  Ik heb maar 2 jaar op die school gezeten maar weet me nog een heleboel te herinneren. Mw Bechtold gaf kookles, mw Hylkema gaf huishoudkunde, hr Paschaar? gaf gym. ik zat met een heleboel Ineke's in de klas dus mijn naam werd Ina. ik herinner me nog een Henny en een Toos. In 61 of 62 trouwde de naailes juffrouw in amsterdam noord, wij zijn daar als klas naar toe geweest en hebben gezongen in de kerk onder leiding van de muziek juf.

  1e A'damse Chr. Huishoudsch..., 1960

  Ik zie op verschillende foto's hele bekende gezichten waarvan ik denk, daarbij heb ik in de klas gezeten.

  Ik zie op verschillende foto's hele bekende gezichten waarvan ik denk, daarbij heb ik in de klas gezeten. maar ik sta niet op de klasse foto's. kan iemand mij daaraan helpen?Mijn vader was zeilmaker in de 1e Goudsbloemdwarsstraat. Mijn broer zat ook op deze school Bob de Graaf is zijn naam. vanaf de 1e klas tot en met de 3e klas zat ik bij juf Nienhuis. In de 4e klas bij meester Wildschut, zijn vrouw kreeg in dat jaar een baby. Mijn vriendinnetjes waren Carla Teunisse, en Greetje Mulder en later in klas 5 of 6 Riekie Arszbach. In de vijfde klas kregen wij op zaterdagochtend zwemles in het Marnixbad. Wie kan mij helpen aan een klasse foto, of die van de gehele school?

  Eduard Gerdesschool, 1954

  ?