Ineke van Oostveen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ineke van Oostveen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ineke van Oostveen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 1

  Ook ik herinner me de vaten bier beneden aan de werf, pauzes op de brug en wandelingetjes door de Twijnstraat, langs de singel en Oude Gracht.

  Ook ik herinner me de vaten bier beneden aan de werf, pauzes op de brug en wandelingetjes door de Twijnstraat, langs de singel en Oude Gracht. Wanneer je je gymbroek was vergeten kon je er een lenen bij de concierge-zuster; lachwekkend groot. De gymnastiekzaal werd als toneelzaal gebruikt voor het jaarlijkse kerstspel, zang en muziek. Als hoofd van de Paus Adriaan-MULO herinner ik me een zuster Theresia; klein, kwiek en goedgehumeurd. Leraren: juffrouw Marrée (4e klas), gaf o.m. Nederlands; juffr. Jansen, geschiedenis (streng, maar rechtvaardig). Meneer Kuypers, tekenen, Höppener, Duits, Goedemans, o.a. Algebra, Eras, (?) zijn bij meer oud-leerlingen in de herinnering blijven hangen, zie ik. Leerlingen die ik me herinner: Corrie Vangangel, Els van den Hoorn, Cora Jansen, Yvonne Naumann, Joke van Kuilenburg, Mariette Drossaert. Voor de rest weet ik alleen maar voornamen: Noortje, Charlotte (Wolf?), Jane, Mieke. Lang niet aan deze school gedacht, totdat ik deze site vond.

  2003, Ineke van Oostveen
  ?