Ineke Van der Vlugt-Brinkman

Kent 0 personen

WIDOW , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ineke Van der Vlugt-Brinkman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ineke Van der Vlugt-Brinkman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  had in de vierde een kreng van een juf,Binsbergen heette ze.

  had in de vierde een kreng van een juf,Binsbergen heette ze.Het hoofd van de school Hr.Bussink ging altijd met je neuzen als je jarig was.

  2004, Ineke Van der Vlugt-Brinkman

  Kan me maar weinig herinneren van deze school.

  Kan me maar weinig herinneren van deze school. Wat ik nog weet is de juf van de kleuterschool. Volgens mij was het al een wat oudere juf. Als je jarig was mocht je op haar schouders zitten en hobbelde ze de klas rond terwijl er voor je werd gezongen.Ze zat nooit met haar benen over elkaar, altijd keek je tot in haar kruis,ze droeg altijd zo`n grote witte onderbroek met pijpjes.....dit heeft nogal een indruk achter gelaten,zie de beelden nog op mijn netvlies. Volgens mij heette ze juffrouw Tak. Ik had een hartsvriendin,ze heette Dineke Olthof. We zijn nog lang vriendinnen geweest maar toch zijn we elkaar na jaren uit het oog verloren. Dineke????? Als je dit leest neem dan eens contact met me op!!! zou ik geweldig vinden. EMail,ivlugt57 apekrul hot-mail-punt-kom met een c.

  2004, Ineke Van der Vlugt-Brinkman

  Was geen gezellige school.

  Was geen gezellige school.De maandagochtend(weekopening) en de vrijdag middag(weeksluiting)...zie ons nog staan...zoiets vergeet je niet.

  2004, Ineke Van der Vlugt-Brinkman
  ?