ineke smid

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ineke smid en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ineke smid heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zou graag nog een dagje terug naar toen.....

  Op het moment dat ik er zat was het niet altijd even leuk (huiswerk:(). Maar achteraf een pracht periode uit m,n leven...Meeste leraren waren wel leuk en ze hadden het niet altijd makkelijk met ons....

  De Steiger, 1976

  meneer oudenampsen die weinig orde kon houden, maar wat wil je ook met zo'n hoop "schorie-morrie".

  meneer oudenampsen die weinig orde kon houden, maar wat wil je ook met zo'n hoop "schorie-morrie". Het "broekie"De Pril; mooi was'íe wel en symphatiek. Zo ook Weegenaar, en Dijkstra. Ik heb er 5 jaren over gedaan, want ik vond loltrappen belangrijker blijkbaar.....Ik herinner me Gea Germs met wie ik zeker in de laatste 2 jaar heel veel lol heb gehad. De reis naar Parijs; wat een belevenis voor ons provinciaaltjes he??!!Als er 1 van de "ondeugden" uit de klas werd gestuurd bij Oudenampsen dan zongen we in koor: "En voor...... nog 1 keer troela-la, troela-la ". Weten jullie nog. Meinders die eens tegen me zei: "Je zet niet opzettelijk de boel op stelten, maar je bent er wel altijd bij".... En daar had hij gelijk in. Ik kan nog wel een hele tijd doorgaan merk ik, tijd voor een reunie??????

  De Steiger, 1976

  "streekie deur"op het schoolplein, in eel lange slinger over het plein en roepen: "wie doet er mee met tikkertje".

  "streekie deur"op het schoolplein, in eel lange slinger over het plein en roepen: "wie doet er mee met tikkertje". Mijn verkering met Martin Koster; heel leuk; hij haalde me vaak op van huis. Willy van der Sluis van wie ik een keer een zak chips kreeg. Meester van der Laan die s'morgens vaak naar Toon Hermans zat te luisteren als we de klas binnenkwamen. Ach er is zoveel, ik kan nog heel lang doorgaan. Was meestal een leuke tijd.

  school 59, 1969

  ?