Ineke Nederstigt

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ineke Nederstigt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ineke Nederstigt heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kleuterschool: ik denk dan direkt eerst aan Juffrouw Blok.

  Kleuterschool: ik denk dan direkt eerst aan Juffrouw Blok. Verder nog aan Sinterklaasfeestje, tekenen en dat vreselijke schoolplein met een heel hoog hek eromheen. Bijna in iedere pauze stelten gelopen: en keer ben ik zo kwaad op mijn vriendin Jopie Goudswaard geworden, dat ik haar met een stelt op d`r kop heb gehouen. Moest toen lang in de hoek staan. Juffrouw Blok heb ik jaren daarna (ik ging al op de Mulo) vaker bezocht: ze leefde met iemand samen, was niet met hem getrouwd, wat destijds toch niet zo gewoonlijk was. Ze had veel tekeningen van de kleuters bewaard, er was er zelfs eentje van mij bij. Jopie heb ik omgedoopt in Joke, zijn altijd vriendinnen gebleven en in augustus 2003 heeft ze me nog in Duitsland bezocht.

  Kleuterschool Scheepersstraat, 1954

  Ik was zeer goed in algebra + meetkunde, mocht van driftkikker directeur Heer Hage er niet mee doorgaan:was toch maar een meisje! Schoolreis met de fiets door de duinen naar Noordwijk en dan een paar dagen op zo`n soort boederij.

  Ik was zeer goed in algebra + meetkunde, mocht van driftkikker directeur Heer Hage er niet mee doorgaan:was toch maar een meisje! Schoolreis met de fiets door de duinen naar Noordwijk en dan een paar dagen op zo`n soort boederij. Was eigenlijk wel leuk. Mijn beste vriendin was Carla Koenraads, ik heb nog steeds kontakt met haar (af en toe.

  Dalton mavo/mulo Zuiderpark..., 1962

  Namen waar ik me nog aan herinner: Daan Zwaansdijk, Jose, Lucy (of Lucienne? had een vriendin in de klas, die naar USA emigreerde, zitten op de foto van Daan Zwaanswijk rechts en links van meneer vd.

  Namen waar ik me nog aan herinner: Daan Zwaansdijk, Jose, Lucy (of Lucienne? had een vriendin in de klas, die naar USA emigreerde, zitten op de foto van Daan Zwaanswijk rechts en links van meneer vd. Giezen), Gijs(links onder?), Carla ? Groeneveld ?(5. van rechts boven). Juffrouw Heijenoordt, Mevrouw vd. Belt, Meneer vd. Giezen en Mevrouw Zijl (!!). Juffrouw Heijenoort in de 1. en 2. klas, een hele lieve vrouw. Mevr. Zijl in de 3. (brr). Mw. vd. Belt in de 4. en meneer vd. Giezen de laatste 2 jaren.

  P.C Hooftschool, 1956

  ?