ineke morlon

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ineke morlon en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ineke morlon heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  MO A akte Frans in 1967 en daarna MO B.

  MO A akte Frans in 1967 en daarna MO B. De lessen werden inderdaad gegeven in het gymnasium op de Laan van Meerdervoort. In mijn groep zaten o. a. Dick Seger, Margriet Eygenraam, Joke Klomp, Emiel en Ineke Spaanbroek, Jan Dingemans.

  School voor Taal- en Letter..., 1961

  De direkteur was de heer Boerma, herinner mij de heer Bruggeman.

  De direkteur was de heer Boerma, herinner mij de heer Bruggeman. Het was een strenge school, en ik nog een braaf meisje.

  Ds. J.C. Sikkelschool, 1950

  Nog voor de nieuwe school op het Westhovenplein, de noodgebouwen met de oude lessenaars waar we kikker in stopten, het slootje springen, en daarna de nieuwe school, de toneelvoorstellingen, heb ook nog in een toneelstuk gespeeld in de theaterzaal van het

  Nog voor de nieuwe school op het Westhovenplein, de noodgebouwen met de oude lessenaars waar we kikker in stopten, het slootje springen, en daarna de nieuwe school, de toneelvoorstellingen, heb ook nog in een toneelstuk gespeeld in de theaterzaal van het Kurhaus. De heer Kwakernaak met zijn Grundstein. Van der Leest : aarddrijkskunde. Louisse : Nederlands, heb nog steeds mijn "schrift" met een minimum aan Nederlandse litteratuur. De heer de Boer : frans, en Wesseling enzovoort De schoolreisjes.Mijn vriendinnen : de eerste jaren Ria van der Valk en daarna Hennie Siebel.

  chr. lyceum overvoorde, 1956

  ?