Ineke Huet

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ineke Huet en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ineke Huet heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een schat van een concierge, die je moest helpen als je voor straf terug moest komen.

  Een schat van een concierge, die je moest helpen als je voor straf terug moest komen. dankzij hem, helaas weet ik zijn naam niet meer stond ik meestl erder buiren dan gepland.Het vele pesten van de leraar handelsrekenen en boekhouden waar ik later spijt van had. De uitstapjes op de Leyweg als het pauze was.Landje veroveren op het bord.

  Christelijke MULO Tinaarlos..., 1962

  Het examen volgens mij op de hyacinthweg.

  Het examen volgens mij op de hyacinthweg. Het was die dag erg warm. Sportles op het veld naast de school. De les waarin we een keer allemaal speelgoed hadden meegebracht en dit vervolgens aan een touwtje heen en weer lieten bungelen bij de klas die eronder zat. De enige naam die ik mij nog herinner is Jeanette Vos, woonde toen in de Loudonstraat

  Van Hoogstratenschool, 1965

  Onze snoepclub tijdens de film.

  Onze snoepclub tijdens de film. Tollen voor het " echie " De dag voor de vakantie met z,n allen, arm in arm over het schoolplein rennen, roepend het is vandaag de laatste dag dat ik de juffrouw pesten mag.Inktpotjes schoonmaken. Thee zetten voor de jufs en meesters toen we in het bijgebouw zaten. Daar mochten we ook kikkerdril op ons lessenaartje tot er kikkertjes uitkwamen. die bleven natuurlijk niet keurig in het potje wat natuurlijk erg leuk was. De zwemles op de Escamplaan, alwaar het water zo ondiep was zodat je bij het leren duiken je neus stootte aan de bodem. Na afloop voor een paar centen snoep halen om de hoek. Een paar dagen naar Lunteren volgens mij in 1962.

  Dr.Albert Schweitzerschool, 1956

  ?