Ineke Hoogenhuizen

Kent 8 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ineke Hoogenhuizen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 15

  Ineke Hoogenhuizen heeft 15 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Ik heb daar alleen op de kleut...

  Ik heb daar alleen op de kleuterschool gezeten, ik weet dat de kazerne recht tegenover de school was. Het politiebureau zat op de hoek van de straat. Ik weet ook dat het een grote klas was, er zaten veel kinderen in zowel uit de bovenstad als de benedenstad van Gorkum.

  2013, Ineke Hoogenhuizen

  Lekker ouderwetse inservice op...

  Lekker ouderwetse inservice opleiding iedereen woonde intern. Iedereen kon elkaar, de feesten waren enorm gezellig en liepen ook vrselijk uit de hand. Dan kwam de nachtwaker van der Niet om het feest te beeindigen.

  2003, Ineke Hoogenhuizen

  Een leuke lagere school, waar ...

  Een leuke lagere school, waar 1x per jaar de kermis voor de deur stond.Dit was meestal in oktober of november. Boven de school zat het belastingkantoor.In de eerste vier klassen nog met de kroontjes pen geschreven, later met de balpen. Juf van de 1e klas was mevr Jongkind, kregen we ook handwerkles van. 2e klas mevr van de Berg (weet ik niet veel meer van). 3e klas Mevr Inktveld (indisch) was erg aardig woonde vlakbij school. 4e Meester van Beesd, kon heel erg goed geschiedenis geven, 5eklas weet ik niet meer en de 6e klas meester de Jongh. Toen was het ook zo dat de vijfde klas half bij de 6e en half bij de 4e zat. Groot schoolplein waar we veel spelletjes konden doen.

  2003, Ineke Hoogenhuizen
  ?