Ineke Heiligers

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ineke Heiligers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Ineke Heiligers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Leuke schoo.

  Leuke schoo. Ik voelde mij als eerste klasser erg klein op deze school. Ik geloof dat mijn juffrouw toen Chcolaat heette. Ik weet alleen dat ik nooit een lievere juffrouw heb gehad. Ik heb ook mijn eerste communie gedaan tijdens dit ene schooljaar dat ik op Janwe op school ben gewwet. daarna zijn wij verhuisd naar Mundo Nobo

  2004, Ineke Heiligers

  Leuke school.

  Leuke school. Weinig herinneringen.

  2004, Ineke Heiligers

  School met veel herinneringen.

  School met veel herinneringen. Een keer per jaar toneel opvoeringen op het podium. Gewelidge karnavalsvieringen. Het laatste jaar bij meneer Thuis was ik meer op school als thuis. Ik was dan altijd aan het helpen. Ik woonde tegenover de school dus was ook snel thuis. Ook altijd lekker was de chocolade melk ijs. daar mochten altijd maar een paar van in de diepvries voor tussendoor. Ik mocht helpen dus had ook vaak het voorrecht dat ik wel een van de gelukkigen was die er een kon kopen. Namen kan ik mij niet meer zo goed herinneren.

  2004, Ineke Heiligers
  ?