Bekijk het volledige profiel van Ineke Hartman en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Ineke Hartman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik ben in 1993 al op deze scho...

Ik ben in 1993 al op deze school begonnen met de MMO. Later in 2001 gestart met VO-management en doorgegaan met de E-MBA-DO. Deze hoop ik in december af te kunnen ronden. Veel geleerd en enorm leuke tijd gehad en heb ik nog. Interessante mensen ontmoet.

2004, Ineke Hartman

Heerlijke tijd gehad. Leuke le...

Heerlijke tijd gehad. Leuke leraren en gezellige klasgenoten. Ook ik heb de verhuizing naar het nieuwe schoolgebouw meegemaakt. Meneer van Eck heeft mij de ogen geopend voor de leuke kanten van de wiskunde en meneer Meun voor scheikunde.In taal was ik helemaal niet goed. Dat was met de hakken over de sloot.

2004, Ineke Hartman

Eigenlijk was het een saaie sc...

Eigenlijk was het een saaie school. Er werd bijna nooit afgeweken van het strakke programma. Gelukkig zat ik bij juffrouw Postma in de klas. Dat was een lieverd. Ze had wel lange nagels waarmee ze op je hoofd kon tikken als je niet op lette. In de 5de klas had ik meester Knokke. Die las toen op vrijdag al voor uit Abeltje. Geweldig spannend was dat.

2004, Ineke Hartman
?