Bekijk het volledige profiel van Ineke Hakkennes en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 4

Ineke Hakkennes heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik herinner me Bosboom (Nederl...

Ik herinner me Bosboom (Nederlands), Barendz (Engelz), Reith (Duits). Leuke tijd gehad, vooral het schoolkamp in HAVO 4. We zaten in het houten noodgebouw aan de Fernandezlaan.

2004, Ineke Hakkennes

Ik herinner me juffr. Hendriks...

Ik herinner me juffr. Hendriks (1e klas), juffr. Luttikhuizen, Otto, Boereboom, Van Kessel. Natuurlijk zr Anastasia (van het verschrikkelijke handwerken). Veel plezier gehad in de 4e klas bij zr Ancilla. We mochten op vrijdagmiddag in de andere klassen de Okki en de Taptoe brengen. Dat was altijd feest! Ook gaf zr Ancilla zwemles, we waren destijds zéér benieuwd of ze ook een badpak zou hebben...

2004, Ineke Hakkennes

We waren het 1e jaar van de ni...

We waren het 1e jaar van de nieuwe school! In het begin kregen we vrijwel alle vakken van dhr. Stroet. Dat kwam onze uitspraak voor de talen niet écht ten goede! Later kwamen de zrs Desirée en Hadewich er bij. Verder herinner ik me Jacobs, Van Dinteren, Meijnen, Teunissen en natuurlijk onze concièrge Brouwer. Met Wilma Collard zorgde ik in dit jaar voor de koffie in de pauzes.

2004, Ineke Hakkennes
?